Gratis verzending vanaf 100€

Over ons

Wij zijn Sofie & Davy!

Maak van je passie je job. Dat is precies wat wij deden! Mijn man Davy is al vele jaren actief in sierbestratingen. Dit in de ruimste zin, denk hierbij aan het aanleggen van opritten, terrassen of vijvers alsook het zetten van tuinafsluitingen. En dit alles met oog voor detail.

Ikzelf (Sofie) ben actief in de zorg en tegelijkertijd ook graag creatief bezig. Als hobby smukte ik oude of nieuwe meubels op tot meubels met een stoere, sobere en landelijke look. Ook mijn passie voor potterie en andere accessoires bleef niet ongeroerd met de zaak (Driesen Bestratingen) van mijn man.

En zo begon ons BERDRI verhaal in 2019. Samen met Davy opende ik onze fysieke winkel met unieke stukken voor binnen en buiten. Een terras aanleggen is één ding, de aankleding wordt vaak uit het oog verloren. Iets waar wij graag bij helpen! Door onze passies te bundelen, kunnen we onze klanten een totaal concept aanbieden.

Nog een tipje van de sluier ‘BERDRI’ is onze eigen unieke creatie en komt van BERnaerts + DRIesen. Zo bundelen wij niet enkel onze passies maar ook onze achternamen bij het opzetten van onze eigen zaak.

Bankje over ons

Onze missie?

Jullie huis en tuin omtoveren tot een gezellige stek om te vertoeven. Denk maar aan die zwoele zomeravonden buiten in je tuin… Of gezellig aan het haardvuur als het buiten guur en koud is. Het gevoel van gezelligheid en warmte staat of valt met inrichting. Net daarom is het onze missie om met onze unieke accessoires en potten jullie huis en tuin kleur te geven.